Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, June 25, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 131 Seriale turke me titra shqipTë gjithë pasagjeret kanë filluar të kenë probleme shëndetësore dhe janë të tmerruar për vdekje. Një grua shtatzënë bëhet gati për të lindur. Ali, Nazllë dhe Ferman mundohen të sabilizojnë gjendjen me aq mundësi sa kanë në duar. Por a do të mund t’ia dalin ata?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment