Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, June 25, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 130 Seriale turke me titra shqipNazllë merr një dhuratë dhe një ftesë për një darkë romantike nga një pacient i saj. Çfarë po e mundon Ferdën? Nazllë shkon të takojë Aliun por ajo do të zhgënjehet kur të gjejë Ezon në shtëpinë e tij. Ferman,Nazllë dhe Ali nisen për një udhëtim drejt Londrës. Por fluturimi nuk është i sigurt dhe të gjithë pasagjeret ndodhen në rrezik. Çfarë po ndodh me ta?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment