Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, June 11, 2021

Cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 21 Pjesa 1 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Pas Akın, do të ketë jetë në lagje ndërsa jeta e Emmi dhe Aliços është në rrezik. Shpërthimi i ri do të fryjë zemrën e të gjithëve. Nga njëra anë, Koçovans ndërsa ai do të shërojë plagët, ai do të shkojë pas Erdenets. me xha Cumali Plani i zgjuar që Vartolu vendosi do t'ju marrë frymën. Në shtëpinë e Koçovalılar Zhvillimet në lidhje me Efsun do të jenë një pikë kthese e re për të gjithë. Plani i ri i hakmarrjes i bërë nga Koçovalıs i jep fund fundit të një anëtari tjetër të familjes Erdenet. do të përgatisë.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> SUBSCRIBE
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓

No comments:

Post a Comment