Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, June 19, 2021

Cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 24 Pjesa 1 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Yamaç do të hasë risi befasuese ndërsa kërkon të kaluarën e tij në rrugët e lagjes. Pasi të përpiqet të kuptojë se çfarë po ndodh rreth tij për një kohë, kur të përballet me Cumali, ai do të shohë se ai ka ndryshuar shumë. Ndërsa dy vëllezërit po shuajnë mallin e tyre, ajo që ata kaluan gjatë viteve të tyre të ndara do të jetë çështje kurioziteti. Duke dëgjuar se Yamaç është kthyer, Kulkan do të ndërmarrë veprime për të përdorur kartën e atit Efsun. Ndërsa detajet e rendit të ri që Xhaxhai ka vendosur në lagje po dalin gradualisht, ndryshimi midis atyre që janë pranë tij dhe atyre kundër tij do të shihet qartë. Balancat në ndryshim në shtëpinë e Koçovalı dhe lagjen do të befasojnë të gjithë. Takimi i parë i Yamaç dhe Xhaxhait do të pritet me padurim. .


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN 72    ↓↓↓

Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> SUBSCRIBE
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓

No comments:

Post a Comment