Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, May 12, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 43 Komplet I Plote Seriale turke me titra shqipEpisodi 43 Përmbledhje: Ferman, Nazlı dhe Ali po shkojnë në një konferencë jashtë vendit për një çmim prestigjioz. Por kur Ezo i befason të gjithë dhe hipi në të njëjtin aeroplan, gjërat ngatërrohen që nga fillimi. Nga ana tjetër, Tanju, i cili është thirrur në gjykatë, duhet t'i besojë departamentin kirurgjikal Demir dhe Doruk. Kur një pacient me gjendje kritike sillet në dhomën e urgjencës, Demir dhe Doruk nuk kanë zgjidhje tjetër veçse të veprojnë pa e njohur Tanju. Ndërkohë, udhëtarët në aeroplan fillojnë të vuajnë nga një sëmundje misterioze. Ndërsa koha po zvogëlohet me shpejtësi si për Demir ashtu edhe për Peak dhe pasagjerët në bord, të gjithë testohen deri në fund të kufirit të tyre. Dhe ata që do të vijnë ballë për ballë me vdekjen në fund do të bëjnë rrëfime që do të befasojnë edhe vetë..


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment