Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, May 16, 2021

I pabesë - ( Sadakatsiz ) Episodi 33 - Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni 


Episodi i pabesë 11 (Fuqia që del nga vetmia) Edhe pse sulmi në shtëpinë e tij e bën Azinë të shqetësuar, ai është i vendosur të mos lejojë Volkan të ndërhyjë në jetën e tyre. Ndërsa hapat e Volkan po vihen në dyshim nga rrethina e tij, Gonul ka një plan të ri në këtë luftë të ftohtë. Nga ana tjetër, tensioni rreth tij ndikon negativisht tek Aliu dhe një problem që ai përjeton në shkollë shkakton rezultate të papritura. Edhe pse Azia është e vendosur të kapërcejë vështirësitë e saj një nga një, ajo nuk është në dijeni të rrezikut të fundit që e pret.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment