Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, May 16, 2021

I pabesë - ( Sadakatsiz ) Episodi 31 - Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni 


(Seriali i madh hit i Kanal D "I pabesë" del në ekran me episodin e tij të ri. Tema e episodit të ri të serisë, e cila luan Cansu Dere dhe Caner Cindoruk, është si më poshtë; Asya nuk do të lejojë që bota e dy njerëzve të krijuar me Aliun të kërcënohet nga Volkan. Sidoqoftë, ai e kupton se duhet të bëjë një armëpushim me të për Aliun. Volkan është i vendosur të provojë se ai është një pjesë e jetës së Aliut me Asya, megjithëse vendimet e Volkan e bëjnë Derin të shqetësuar me vendimet e Volkanit, i cili nuk ndalet së shtyrëi kufijtë e Azisë.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment