Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, May 10, 2021

I pabesë - ( Sadakatsiz ) Episodi 27 - Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni 


(Ajo që ju e quani familje, një plagë e hapur ...) Urat midis Azisë dhe Vullkanit janë shkatërruar plotësisht, lufta midis tyre është bërë më e dhunshme dhe më e egër se kurrë. Ndërsa vendimet e papritura dhe aleancat e papritura e çojnë këtë luftë të pamëshirshme në fronte të ndryshme, a do ta përcaktojë Aliun, i cili është në mes të kësaj lufte, fituesin?

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment