Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, May 5, 2021

Fëmijëria - Cocukluk me titra shqip Episodi 6 - Seriale turke me titra shqipNe kete Episod do te ndiqni 

Fëmijëria Episodi 6 Përmbledhje: Duke parë Mahirin pas gjithë këtyre viteve vetëm sa ka rindezur zemërimin e Gylait ndaj tij. Ndërsa Gülay nuk mund ta vazhdonte jetën e saj, Mahir e harroi atë dhe djalin e saj dhe filloi një jetë të re në sytë e tij. Gülay tani vendos ta fshijë plotësisht Mahir nga jeta e saj, por në një moment të papritur, ajo merr lajmin që ka pritur të dëgjojë me vite. Përpjekja e Ghost për të shpëtuar një grua shtatzënë nga dhuna e burrit të saj me mirëbesim shkakton telashe të mëdha. Ndërsa Mahir po përpiqet ta shpëtojë atë, incidenti që fillon si një rast i thjeshtë dhune del nga kontrolli dhe bën që sekretet dhe dhimbjet e errëta të së kaluarës së Ghost dhe Mahir të dalin në dritë. Asgjë nuk do të jetë e njëjtë për Mahir, Ayşegül dhe Mavi tani e tutje.


SERVER 1

No comments:

Post a Comment