Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, May 5, 2021

Fëmijëria - Cocukluk me titra shqip Episodi 3 - Seriale turke me titra shqipNe kete Episod do te ndiqni 

Përmbledhje e episodit të fëmijërisë 3: Dreamsndrrat e ëmbla të familjes së Bambi prishen kur e vërteta për të kaluarën e vajzës së vogël del në dritë. Kur gënjeshtrat e Mavi-ut të thëna me qëllime të mira ndërlikohen, i mbetet Mahir, Ayşegül dhe Mavi t'i zgjidhin ato. Por faktet në lidhje me të kaluarën e Bambi janë më të dhimbshme se çdokush mund të imagjinojë. Ndërsa të gjithë janë të kapur rreth Bambi, një mysafir i paftuar që vjen në shtëpi bie si një bombë në axhendën e Shtëpisë së Shpresave Ali Kaan.


SERVER 1

No comments:

Post a Comment