Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, May 5, 2021

Fëmijëria - Cocukluk me titra shqip Episodi 9 - Seriale turke me titra shqipNe kete Episod do te ndiqni 

Fëmijëria Episodi 9 Përmbledhje: Duke besuar se nuk mund të jetë vajza e Mahirit, Mavi shkon te mësuesja e saj, pa dijeni për të gjithë, gjë që shqetëson të gjithë në kopsht. Megjithëse Ayşegül ka nevojë për ndihmën e Mahir në shtëpi, Gülay ka nevojë për Mahir edhe në shtëpi. Mahir është i detyruar të zgjedhë midis shkimit për Mavi dhe qëndrimit për Ali Kaan. Një vendim që do të merret nga Ayşegül, e cila duhet të zgjidhë vetëm problemin e Mavi, do të ndikojë në jetën e të gjithëve. Onlyshtë vetëm çështje kohe kur Demet të kthehet dhe të gjejë Ali Kaan.


SERVER 1

No comments:

Post a Comment