Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, May 5, 2021

Fëmijëria - Cocukluk me titra shqip Episodi 8 - Seriale turke me titra shqipNe kete Episod do te ndiqni 

8. Përmbledhja e episodit: Dreamndrra e ëmbël që filloi me ribashkimin e Mahir dhe Gylait me djalin e tyre pas tetë vitesh kthehet në një makth kur zbulohet plani sekret i fëmijës me nënën që e rriti atë. Kjo luftë e re që ata hynë për bijtë e tyre ndërsa plagët e tetë viteve nuk janë shëruar ende e sjell Mahirin në një udhëkryq serioz shpejt pas kësaj. Ai nuk është ende i vetëdijshëm se rruga që ai zgjodhi për t'u bërë babai i djalit të tij shkatërroi ëndrrat e pafajshme të Mavi dhe e çoi vajzën e vogël në jetën e gabuar.


SERVER 1

No comments:

Post a Comment