Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, May 5, 2021

Fëmijëria - Cocukluk me titra shqip Episodi 2 - Seriale turke me titra shqipNe kete Episod do te ndiqni 

Nuk është e lehtë për Zejnepin e vogël të harrojë nënën e saj si ta lë atë. Ndërsa përpiqet të marrë aromën e tij dhe të ëndërrojë nga zemra e tij siç i premtoi Mavi, një letër që ai lexoi aksidentalisht i vjen në ndihmë. Midis dokumenteve që Ayşegül harroi në kuzhinë, një letër e shkruar vajzave të ardhshme të një familjeje që aplikuan për birësim prek zemrën e Zeynep-it të vogël. Koha do të tregojë nëse ndryshimi që filloi me një letër në jetën e Zeynep do të jetë i mjaftueshëm për të harruar nënën e saj. Dhe ndërsa gjithçka është në rregull, fantazmat e së kaluarës shfaqen kësaj here për të mërzitur jetën e fëmijëve tanë më të papritur.


SERVER 1

No comments:

Post a Comment