Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, May 5, 2021

Fëmijëria - Cocukluk me titra shqip Episodi 7 - Seriale turke me titra shqipNe kete Episod do te ndiqni 

Fëmijëria Episodi 7 Përmbledhje: Para se Ayşegül dhe Mahir të marrin efektin e momentit kur jetojnë, ata nxitojnë për në shtëpi me lajmin se Mavi është pushuar nga puna. Vajza e vogël, e cila kishte shyta, pendohet që babai i saj nuk e la atë nën ndikimin e etheve. Në pamundësi për të duruar gjendjen e vajzës, Mahir nuk mund ta lërë atë dhe fillon të kujdeset për Mavi në shtëpinë e Ayşegül në mënyrë që sëmundja të mos infektojë fëmijët e tjerë. Ndërsa Ayşegül, Mahir dhe Mavi bëhen një familje e vogël e dashur në një mënyrë që nuk e prisnin kurrë, Gülay shkon në një udhëtim me fëmijën që thuhet se është djali i saj, i fshehur nga burri i saj. Ky udhëtim, i cili filloi pafajësisht, do të kthejë jetën e Ayşegül dhe Mavi, veçanërisht Gülay dhe Mahir, për shkak të misterit të madh që djali solli me vete.


SERVER 1

No comments:

Post a Comment