Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, May 5, 2021

Fëmijëria - Cocukluk me titra shqip Episodi 11 Fund - Seriale turke me titra shqipNe kete Episod do te ndiqni 

Përmbledhje e Fëmijërisë Episodi 11 (Fund): Situata e Mahir, i cili e vuri veten në rrezik ndërsa përpiqej të shpëtonte Zeynep, është kritike. Në mungesë të Ayşegül, e cila po përpiqet të shpëtojë Zeynep nga njëra anë dhe Mahir nga ana tjetër, të afërmit e saj të çuditshëm vijnë në shtëpinë e saj për të gjetur Mavi dhe për ta marrë atë. Demet e sheh këtë situatë si një mundësi për të marrë Ali Kaan dhe për të shpëtuar. Ajo që Gülay bën nga xhelozia e pengon Ayşegül të mbrojë Mavi. Tani shpresa e vetme e Mavi është për babanë e tij të plagosur rëndë, Mahir.


SERVER 1

No comments:

Post a Comment