Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, May 5, 2021

Fëmijëria - Cocukluk me titra shqip Episodi 4 - Seriale turke me titra shqipNe kete Episod do te ndiqni 

Përmbledhje e Episodit 4 të Fëmijërisë: Nene, një vajzë e re që filloi jetën e pafat, pasi kaloi vite në Ali Kaan Hope House, duke shpresuar se ajo do të vlerësohet dhe do të dashur, kthehet në shtëpinë e saj me një zhgënjim të madh. Askush nuk e di akoma se ai ka shkuar në rrugën e gabuar vetëm për të marrë pak dashuri. Nga njëra anë, Mahir po përpiqet të shërojë plagët që ai ka shkaktuar në shpirtin e së kaluarës së tij, ndërsa ua shtriu duart fëmijëve. Personi më i papritur në shtëpi do të jetë i pari që do të përballet me të kaluarën e tij misterioze..


SERVER 1

No comments:

Post a Comment