Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, May 5, 2021

Fëmijëria - Cocukluk me titra shqip Episodi 10 - Seriale turke me titra shqipNe kete Episod do te ndiqni 

Përmbledhja e episodit të 10-të të fëmijërisë: Sapo Mahir merr vesh se Demet ka marrë Ali Kaan dhe është larguar, ai shkon pas tyre. Por a do të zgjedhë akoma Ali Kaan të qëndrojë me babanë e tij kur ta ndajë nga Demet? Kur bëhet fjalë për të marrë Zeynep përsëri sepse Lale është braktisur, Ayşegül dëshiron të shpejtojë procedurat e saj të birësimit në mënyrë që të mbrojë Zeynep. Sidoqoftë, Hakan e kupton se ai mund të përfitojë nga Zeynep për interesat e tij. Ky zinxhir i ngjarjeve e vë në rrezik të madh Zeynep dhe ata që duan ta mbrojnë atë ...


SERVER 1

No comments:

Post a Comment