Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, May 5, 2021

Fëmijëria - Cocukluk me titra shqip Episodi 5 - Seriale turke me titra shqipNe kete Episod do te ndiqni 

Fëmijëria Episodi 5 Përmbledhje: Mahir dhe Gülay erdhën ballë për ballë pas vitesh. Pas kësaj ballafaqimi hapen plagët e vjetra që të dy i varrosën thellë. Mahir i jep vetes për të gjetur një familje të re për Dodo për t'i shpëtuar dhimbjes së tij të së kaluarës. Duke vërejtur çuditshmërinë e Mahir, Ayşegül përpiqet t'i hapë Mahirin asaj. Nga ana tjetër, Nene, merr një punë me Gülay për të ndihmuar Mavi-n i cili është kurioz për marrëdhëniet midis Mahir dhe Gülay. Ndërkohë, Mavi kalon nëpër një sërë mashtrimesh për të ndihmuar Zeynep, e cila dëshiron një nënë, në mënyrën e saj.


SERVER 1

No comments:

Post a Comment