Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, May 5, 2021

Fëmijëria - Cocukluk me titra shqip Episodi 1 - Seriale turke me titra shqipNe kete Episod do te ndiqni 

Përmbledhje e Episodit 1 të Fëmijërisë: Zeynep e vogël tetë vjeçare, e cila është viktimë e dhunës në familje, dërgohet në Shtëpinë e Shpresave Ali Kaan, të menaxhuar nga Mahir Boztepe. Vajza e vogël, e cila u nda nga nëna e saj për herë të parë, ëndërron pafajësisht se nëna e saj do të vijë ta marrë për disa ditë, por ajo ende nuk është në dijeni se e vërteta është aq e dhimbshme sa zemra e saj e vogël është copëtuar. Ai nuk e donte menaxherin e Shtëpisë së Shpresës dhe e urrente shokun e tij të dhomës Mavi që në momentin e parë. Në mënyrë që të kuptojë se Shtëpia e Shpresës, nga e cila ai u përpoq të shpëtonte, është kujdestari i tij i vetëm i jetës së tij dhe se Mavi, me të cilin vazhdimisht grindej, është më fatal se vëllai i tij, Zeynep e vogël duhet të përballet me mizorinë e bota reale.


SERVER 1

No comments:

Post a Comment