Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, May 9, 2021

Baraj ( Diga ) - Nehir me titra shqip Episodi 4 - 5 - 6 - Seriale turke me titra shqip

Ne kete Episod do te ndiqni 

Përmbledhje e Seksionit 2 të Digës: Vendimi i Nehir për të qëndruar në digë për një kohë e vendos Nazımin në një ngërç. Gënjeshtra që ai hodhi ka qenë një problem për të. Ai do ta detyrojë Nazimin derisa Tarık të pranojë kushtet e tij. Konflikti midis të dyve përfundon kur Nazım vendos të thotë të vërtetën. Sidoqoftë, do të bëhet gjithnjë e më e vështirë për Nazım të thotë të vërtetën. Ai do të fillojë t'i duhet Tarık gjithnjë e më shumë. Tarık vendos të vazhdojë lojën, por fakti që Nehir është ndryshe nga shumë gra që ajo njeh do ta përballojë atë me ndjenja që nuk i ka njohur kurrë. Çdo gënjeshtër e hedhur do të lidhë më shumë të vërteta. Zerrin habitet kur Nehir vendos vetë dhe largohet nga qyteti. Por ai është i sigurt se do të kthehet. Ata hetojnë shënjestra të reja që do të mashtrojnë me Ekrem. Zahra kërkon mënyra për të qenë afër Tarık. Ndërkohë, punëtorët në zonën e ndërtimit që Nazım ka liruar do të fillojnë të shkelin disiplinën.

EPISODI 4

EPISODI 5

EPISODI 6

SERVER 1 Episodet komplet

No comments:

Post a Comment