Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, May 9, 2021

Baraj ( Diga ) - Nehir me titra shqip Episodi 22 - 23 - 24 - Seriale turke me titra shqip

Ne kete Episod do te ndiqni 

Përmbledhje e Seksionit 8 të Digës: NAZIM; Ai nuk mund të durojë më konvergjencën e Tariq dhe Nehir. Ai rrëfen të gjitha faktet duke i shkruar një mesazh Nehir në faqen e internetit që takuan. Onlyshtë vetëm çështje kohe para se Nehir ta shohë mesazhin. Tarık është nën ndikimin e afërsisë së tij me Nehir. Sidoqoftë, nga njëra anë, Zahra, e cila donte të ikte me të, nga ana tjetër ishte mbërthyer midis Kemal Beut, i cili e bëri presion që të martohej me vajzën e saj. Në darkën e organizuar për të gjithë punonjësit e digave, Tarık mëson nga Zerrin se Nehir është mashtrues. Tariq me zemërim shkon te Lumi. Ai i tregon Nehirit faktin se nuk është Nazim. Flet ashpër. Lumi shembet. I pavetëdijshëm për gjithçka, Nazım përballet me Nehirin.

SERVER 1 EPISODET E PLOTA

SERVER 1 EPISODI 23

SERVER 1 EPISODI 24

No comments:

Post a Comment