Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, May 9, 2021

Baraj ( Diga ) - Nehir me titra shqip Episodi 13 - 14 - 15 - Seriale turke me titra shqip

Ne kete Episod do te ndiqni 

Përmbledhje e Seksionit 5 të Digës: Siç ishte premtuar, Nazım zbaton planin për të rrëmbyer Tariqin nga diga. Tarik Ai e fsheh atë në kasafortën e një kamioni që shkon në Stamboll dhe ai arratiset në Stamboll. ndihmon. Vetëm në mendje kur Tarık arratiset në Stamboll me shasinë e kamionit Ka një lumë. Nehir takohet me Zerrin dhe Ekrem. Paratë e nevojshme për sëmundjen e Zerrin do t'i ndihmojë ata të gjejnë. Popularshtë e njohur në Gjermani për një aktorja pranon të luajë rolin. Hoteli në të cilin po qëndrojnë është pronari dhe djali i tij. Por dyshja tjetër që ata e mashtruan më parë, Ahmet dhe İsmet gjurmët e gjetura. Nazım vjen në hotelin ku po qëndron për të biseduar me Nehir. Parukat dhe lentet e lumenjve natyrshëm, ata do të takojnë personin që do të mashtrojnë. Se Nazimi është në hotel Duke parë, Nehir përpiqet ta mbajë Nazım që të mos e shohë atë.

EPISODET E PLOTA

EPISODI 14

No comments:

Post a Comment