Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, May 1, 2021

50m2 me titra shqip Episodi 8 fundi i Sezoinit 1 - Seriale turke me titra shqip

Ne kete Episod do te ndiqni 

Një dhuratë e çon Yakup të dyshojë në identitetin e Shadow, Civan i shërben Mesut ardhjes së tij dhe Servet i zbulon Shadow një të vërtetë tronditëse.


SERVER 1

No comments:

Post a Comment