Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, May 1, 2021

50m2 me titra shqip Episodi 3 - Seriale turke me titra shqip

Ne kete Episod do te ndiqni 

Shadow përpiqet të largohet nga vendi, Servet përballet me Mümtaz për armët dhe një kthim i shpejtë tërheq vëmendjen e Shadow për vdekjen e një personi të dashur.


SERVER 1


No comments:

Post a Comment