Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, April 4, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 38 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqipNe kete episod do te ndiqni 


Eda dhe Serkan takohen në aeroport, por papritur ... Shqetësimi i Serkan ka prekur thellë Edën dhe ai duhet të marrë një vendim të vështirë. Nga ana tjetër, Selin është i vendosur të mos dorëzohet. Sëmundja që ai përjeton dhe ngjarjet që pasuan e shtynë Serkan të marrë vendime rrënjësore për jetën e tij. Vendimet e reja të Serkan i kanë shtangur të gjithë. A do ta gjejnë Eda dhe Serkan mundësinë që po kërkojnë të bëjnë një fillim të ri të dashurisë së tyre?
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1No comments:

Post a Comment