Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, April 18, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 39 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqipNe kete episod do te ndiqni 


Pavarësisht nga rreziku që përballen, Eda dhe Serkan vazhdojnë të provojnë fatin e tyre në kutinë e dëshirave. Ndërsa Serkan dëshiron të shijojë jetën pa përmendur sëmundjen e tij, askush nuk mund ta kuptojë këtë ndryshim tek ai. Serkan dhe Eda përjetojnë një mënyrë jetese të ndryshme në karvanin e tyre të verdhë. Këto vendime të papritura të Serkan ngatërrojnë Edën gjithashtu. Ndërsa jeton në maksimum jetën me njeriun që do në karvanin e ëndrrave të tij, ai nuk është i vetëdijshëm për rrezikun që i pret. A do të shkaktojë zbulimin e sekretit të Serkan ngjarja e fundit që u ndodhi atyre?
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1No comments:

Post a Comment