Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, April 15, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 9 i plot Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.


Demir, i cili mëson se gruaja që i pëlqen Vedat është Selin, zemërohet shumë me Selin, i cili e shkaktoi këtë me gënjeshtrën e tij, dhe e sheh prezantimin në Paris si një mundësi për t'u larguar. Në pamundësi për të zgjidhur reagimin e Demirit, Selin nuk mund të tretet se do të shkojë me Alara. Ndërsa Alara po bën shumë plane për udhëtimin e saj në Paris, Vedat kupton distancën që Demir ka vendosur dhe e thërret atë për t'u përballur.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment