Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, April 15, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 8 i plot Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.


Në ditëlindjen e saj të befasishme, Selin, e cila hedh një djersë për të mbajtur sekrete për Demirin, has një mysafir të rrezikshëm. Duke dëgjuar se Alara ka mësuar sekretet e saj, Demiri ndërmerr veprime. Ndërsa Selin dhe Demir po afrohen gjithnjë e më shumë, rrëfimi nga Selin e shtyn Demirin të marrë një vendim të papritur.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment