Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, April 13, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 7 i plot Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.


Ndërsa Demiri mbështet Selin, i cili është në një pozitë të vështirë kundër familjes së tij, Selin sheh telashet që ai duroi për të dhe idetë e tij rreth Demirit fillojnë të ndryshojnë. Ndërsa İbo dhe Ayda vazhdojnë të afrohen, kuptohet që Space ka huazuar para nga Happy Pie dhe ka ikur. Burak gjen një të dhënë tronditëse për personin që i bëri fotot dërguar tij. Ndërsa Alara fillon të vendosë lojën e saj, Selin do të kapet në pengesën e saj.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment