Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, April 8, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 4 i plot Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.


Kapja e ekipit Artemim nga Yildirim në dhomën e arkivit shkakton një krizë të madhe në kompani. Demiri, i cili kërkon llogari nga përgjegjësit e krizës, i kërkon Selinit të marrë një vendim të vështirë. Ndërsa Firuze dhe Leyla ndërmarrin veprime përsëri me përgatitje më të madhe për të filluar dashurinë që do t'i shpëtojë ata, ekipi i Artemim bën plane për të dërguar Demirin. Sidoqoftë, një zhvillim befasues do ta vë në rrezik Operacionin Cheetah. Pavarësisht nëse e quani fat apo jetë, gjërat më të mira që ju ndodhin shpesh fshihen pas problemeve të pazgjidhshme. Demir (Furkan Andıç) dhe Selin (Aybüke Pusat), të cilët pretendojnë të njëjtën shtëpi dhe janë kokëfortë si një dhi, duhet të jetojnë së bashku. Sikur të mos mjaftonte kjo, ngjarjet do të bëhen të pandashme kur njëra prej tyre vjen në kompaninë ku njëra punon dhe tjetra si menaxher.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment