Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, April 6, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 3 i plot Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.


Ruajtja e Selin dhe Demirit, të cilët shkuan në stacionin e policisë për t'u ankuar për hajdutin, shkakton probleme më të mëdha. Firuze dhe Leyla vijnë me një plan të ri për të sjellë më afër Selin dhe Demirin, të cilët nuk mund të ndajnë të njëjtën shtëpi. Kur kompania kërcënon të humbasë klientin e saj më të madh, Demir ndërmerr veprime për të zgjidhur situatën vetëm. Por gjërat ndërlikohen kur Selin dhe ekipi vendosin në praktikë planin e tyre të zgjidhjes. Pavarësisht nëse e quani fat apo jetë, gjërat më të mira që ju ndodhin shpesh fshihen pas problemeve të pazgjidhshme. Demir (Furkan Andıç) dhe Selin (Aybüke Pusat), të cilët pretendojnë të njëjtën shtëpi dhe janë kokëfortë si një dhi, duhet të jetojnë së bashku. Sikur të mos mjaftonte kjo, ngjarjet do të bëhen të pandashme kur njëra prej tyre vjen në kompaninë ku njëra punon dhe tjetra si menaxher.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment