Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, April 24, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 23 i plot { Fundi i Serialit } Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni.


Demiri merr mëngët për të befasuar Selin dhe Selin për Demirin. Sidoqoftë, nuk do të jetë aq e lehtë të befasoni njëri-tjetrin siç mendojnë ata.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment