Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, April 24, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 22 i plot Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni.


Të gjithë janë reaktivë ndaj Burak për shkak të takimit në shtëpinë e Eylül. Demiri merr një vendim radikal dhe vendos rregulla të reja për të zgjidhur plotësisht problemet midis tij dhe Selin. Selin do të bëjë të pamundurën që të mos i përmbahet këtyre rregullave të reja dhe Demir do të bëjë çmos për ta bërë atë të bindet. Një tjetër rrezik pret Artemimin ndërsa gjërat po shkojnë në rrugën e duhur në kompani.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment