Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, April 22, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 20 i plot Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni.


Duke u përpjekur të merret me krizën në kompani ndërsa përpiqet të zgjidhë krizën në jetën e tij private, Demir qëllohet nga vendi ku ai ishte i papritur, shpërtheu ferri dhe ai duhet të marrë një vendim të vështirë.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment