Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, April 21, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 19 i plot Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni.


Kur e kupton që sekreti i zbuluar nga përmbytja është maja e ajsbergut, ai do të hidhet në erë. Selin, e cila përpiqet të mos mbingarkohet nga ato që ka mësuar dhe të përballojë ndjenjat e saj konfliktuale, herë strehohet në zemërimin e saj dhe herë në dashurinë e saj. Ai bën gjithçka që ka mundësi që të mos humbasë Demir Selin. Nga ana tjetër, Eylül do të përballet me Selin dhe do të përpiqet të shpëtojë Artemimin me një lëvizje të rrezikshme.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment