Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, April 21, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 18 i plot Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni.


Ndërsa Selin përpiqet të njohë Eylül natën kur ata ishin bllokuar në rezidencë, Demiri shqetësohet më shumë për këtë. Ndërsa Selin i afrohet Eylül, Burak përballet me Demirin. Demiri, i cili do të humbasë gjithçka, gjen një mundësi tjetër dhe bën një plan për ta marrë Selin dhe për ta marrë me vete. Sidoqoftë, plani i tij i mirë do të kapet në një pengesë që ai kurrë nuk e priste.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment