Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, April 18, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 17 i plot Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.


Ndërsa takimi me Eylül në shtëpi është një surprizë e pakëndshme për Demirin, Eylül zbulon se gruaja në jetën e Demirit është Selin. Demir paralajmëron Eylül që të qëndrojë larg Selin. Merve është shokuar nga Bora dhe ka një krizë nervore në punë. Ndërsa problemet financiare të Artemimit i vendosën Burak dhe Demir në një situatë të vështirë, përpjekja për ndihmë e Eylül dhe Selin i bën ata të jenë në një situatë të papritur dhe e lë Demirin të vetëm me frikën e tij më të madhe.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment