Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, April 18, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 16 i plot Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.


Frika e Selinit për të humbur e lë Demirin, i cili dëshiron të flasë me të, në një situatë të vështirë. Selin dhe Demir, të cilët dëshirojnë të jetojnë sot, planifikojnë të kalojnë një fundjavë vetëm në shtëpinë e tyre. Sidoqoftë, surpriza të ndryshme i presin. Kur Merve depresionohet nga Antalia, miqtë e saj sjellin terapistin Bünyamin. Ndërsa tensioni midis Eylül dhe Demir arrin kulmin, Selin do të mbetet midis të dyve.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment