Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, April 17, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 15 i plot Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.


I tronditur nga ardhja e papritur e shtatorit, Demir përballet me të kaluarën e tij dhe përpiqet të parandalojë që kjo situatë të reflektohet në marrëdhënien e tij me Selin ndërsa merrej me Eylül. Duke parë shqetësimin e Demirit, Selin vjen me një propozim tjetër. Në kompani, ardhja e shtatorit zgjon kuriozitet dhe shkakton zhvillime pozitive. Ibo, i zënë në radarin e Bünyamin, i kërkon ndihmë Demirit për të bërë detyrën e tij. Nga ana tjetër, Burak do të zgjedhë të jetë i sinqertë me Selin ndërsa i tregon miqësi Eylül.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment