Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, April 17, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 14 i plot Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.


Demir dhe Selin janë të lumtur në marrëdhënien e tyre të re, por fakti që të gjithë klientët qëndrojnë në anën e Burak e vë Demirin në një pozitë të vështirë. Ndërsa Demir po përpiqet të marrë klientë të rinj, ai ndërhyn në një problem që Selin ka në punë dhe i bën ata të lodhen me Selin. Ndërsa Burak është në kërkim të një atu ndaj Demirit, ai kap një sekret që mund t'i përgjigjet pyetjeve që mund të jenë në mendjen e tij. Me përpjekjet e Burak, Demir do të përballet me një provim për të cilin nuk është gati.
SERVER 1

1 comment: