Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, April 17, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 12 i plot Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.


Ndërsa zbulimi i të gjitha sekreteve dhemb Demirin thellë, reagimi i Demirit është një tronditje e madhe për Selin. Ambicioz me hidhërimin e Selin, Burak bën një bixhoz të madh. Ndërsa Demiri përpiqet të rimarrë kontrollin e jetës së tij, ai gjithmonë e gjen Selin para tij, edhe pse ai strehohet në parimet e tij. Ndërsa kërkojnë një mënyrë midis një vizitori të befasishëm që vjen në shtëpi dhe marrëdhënies së tyre të prishur, goditjet e njëpasnjëshme dobësojnë Demirin. Sidoqoftë, kur të jetë më i dobët, ai do të gjejë një forcë të re me të.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment