Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, April 16, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 11 i plot Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.


Ndërsa Demir dhe Selin kanë gjetur rrugën e tyre për të dashur, ata së shpejti përballen me provimin e tyre të parë. Ndalimi i dashurisë në kompani detyron Demirin të zgjedhë midis parimeve dhe ndjenjave të tij. Ndërsa Demir përpiqet të marrë një vendim, Selin alternon shpresën dhe ankthin për të ardhmen e marrëdhënies së tyre. Nga ana tjetër, Alara, bën një lëvizje të fundit për të mbajtur larg Demirin nga Selin dhe paditur duke aktivizuar rrota më të mëdha me lojën e vogël që ajo planifikoi.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment