Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, April 22, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 21 i plot Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni.


Demiri, i cili largohet nga shtëpia, ndërmerr veprime për të zgjidhur të gjitha problemet. Rritja e peshës së tij në kompani rrit tensionin midis tij dhe Burak dhe bën që ai të veprojë përsëri kundër Demirit. Selin, e cila nuk mund të qëndrojë vetëm në shtëpi, fton miqtë e saj gjatë gjithë kohës. Ndërsa ardhja e një mysafiri surprizë e kënaq Selin, Demiri ndeshet me pengesën. Duke menduar se shtatori po largohet prej tij, Burak shkakton probleme të reja me një vendim të papritur.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment