Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, April 11, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 5 i plot Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.


Ndërsa po planifikonte hapin e ri të operacionit Cheetah, ekipi kapi Demirin, djerse në një djersë të ftohtë për të shpëtuar situatën dhe vendosi të shpejtonte punën. Alara, i cili përpiqet të afrohet me Demirin, nuk e pëlqen vizitën e befasishme të Selinit në shtëpi, por më vonë gjatë natës, më shumë surpriza i presin Demirit dhe Selinit. Firuze dhe Leyla, të cilët janë të frikësuar nga ardhja e familjes së Selin, bëjnë shumë telashe ndërsa përpiqen të menaxhojnë situatën.
SERVER 1

No comments:

Post a Comment