Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, April 5, 2021

I pabesë - ( Sadakatsiz ) Episodi 7 { 19-20-21 } - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


😱 Pas përballjes që ndryshon të gjitha ekuilibrat, Azia e gjen veten në një dilemë të papritur. Ndërsa po strehohej në Derin Volkan, i cili erdhi në pikën e prishjes me familjen e tij, problemet që ai përjetoi me punën e tij e kanë zënë plotësisht Volkanin. 😨 Ndërsa nuk dihet se kush do ta fitojë këtë luftë, të cilën të dy palët e sulmuan me tërë fuqinë e tyre, plagët që Asya dhe Vullkani i shkaktuan njëri-tjetrit thellohen me çdo goditje.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment