Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, April 11, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 42 Komplet I Plote Seriale turke me titra shqipEpisodi 42 Përmbledhje: Duke vendosur që ata duhet të bëjnë operacione më të guximshme në mënyrë që të rrafshojnë spitalin, Tanju vazhdon të mbushë Fermanin kundër Aliut. Kthimi i Ferda nga konferenca derdhet në bukën e Tanju, dhe Ferman dhe Ferda marrin një revansh të pretendimit të mëparshëm. Ndërsa rastet e vështira, madje edhe më të pashkelura kirurgjikale ngjiten me shpejtësi, Nazlı përpiqet të mos i marrë vesh thashethemet se Ali po fliste me dikë, dhe Ali përpiqet të rritë Ezon, i cili as nuk mund të ngrihej nga shtrati. Më në fund, të vërtetat e trishtueshme do të dalin në dritë dhe atuet do të ndahen edhe një herë në Spitalin Berhayat


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment