Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, April 8, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 41 Komplet I Plote Seriale turke me titra shqipEpisodi 41 Përmbledhje: Incidenti i Sevilay shpërthen si një bombë në mediat sociale, dhe të dy Tanju dhe spitali janë në qoshe. Duke dashur të shpëtojë situatën, Tanju bën presion që Ferman të marrë një çështje të vështirë. Por Ferman ka plane të tjera. Nga ana tjetër, Aliu, i cili sapo ka kuptuar dimensionet e ndarjes me Nazlı, është në depresion. Por edhe ai e gjen veten në mes të një dueli të çuditshëm kirurgjik me Ferman.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment