Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, April 3, 2021

I pabesë - ( Sadakatsiz ) Episodi 6 { 16-17-18 } - Seriale turke me titra shqip
Ne kete episod do te ndiqni 


Takimi i befasishëm i Volkan, Asya dhe Ali me Derin, Haluk dhe Gönül në restorant do të rrisë tensionin. Nga ana tjetër, përfundimi i Volkan rreth situatës së tij financiare do ta sjellë planin e hakmarrjes së Asya-s gradualisht afër fundit. Fakti që gjithçka filloi të vinte në një zgjidhje është një paralajmërues i kohërave të vështira për Volkan dhe Derin.Nga ana tjetër, Volkan duke ndjerë një ndryshim në sjelljen e fundit të Azisë ka filluar të ndjekë këtë situatë. Si do të jetë Volkan dyshues ndaj Azisë? Derin, i cili është i pavendosur për lindjen e foshnjës së tij, është në një situatë që askush nuk e merr parasysh. 😱 Nga ana tjetër, shoku më i mirë i Volkanit, Mert, ndërmerr veprime për të qenë pjesë e planit të hakmarrjes së Azisë. Pra, si do të rezultojë bashkëpunimi midis Asya dhe Mert?

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment