Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, March 15, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 35 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni 


Eda ka ardhur në fund të rrugës. Për Serkan, ajo është e gatshme të humbasë gjithçka dhe të ulet në tryezën e dasmës me Deniz. E vetmja gjë që ajo dëshiron është që Serkan të kthehet. Sa i përket Serkan, ai është shumë i hutuar. Ndërsa Eda vazhdon lojën, Serkan përpiqet të zgjidhë ndjenjat e tij. Aydan dhe Ayfer po bëjnë gjithçka që kjo martesë të mos bëhet dhe për të sjellë Serkan dhe Eda përsëri së bashku. Pra, a do të jetë mjaft e mirë bashkimi i tyre për të rikthyer kujtesën e Serkan? A do të bashkohen të dy të dashuruarit? Apo do të humbasin njëri-tjetrin përgjithmonë?

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1No comments:

Post a Comment