Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, March 2, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 33 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni 


Eda bashkohet me lojën e Denizit dhe vë përpara historinë. Serkan, i cili nuk është në dijeni të gjithçkaje, është shumë i pakëndshëm me këtë akt të Edës. Për Serkan, "sirenat e xhelozisë" kanë filluar të bien. Ndërsa këto sirena e afrojnë atë me Edën hap pas hapi, Selin, i cili nuk dëshiron të humbasë Serkan ndaj Edës, është i vendosur të bëhet një me Deniz dhe ta kthejë këtë lojë në një avantazh. Si do të dalë Eda nga kjo biznes? A do të dashurohet Serkan përsëri me Edën?

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

Server 2No comments:

Post a Comment